'Temptation'-Megan laat Instagram bijna crashen met uitdagend kiekje in kleine bikini: "Tijger!" Celebs
Celebs

'Temptation'-Megan laat Instagram bijna crashen met uitdagend kiekje in kleine bikini: "Tijger!"

'Temptation'-Megan laat Instagram bijna crashen met uitdagend kiekje in kleine bikini: "Tijger!"

Megan Desaever is op vakantie in Turkije en daar geniet ze met volle teugen van het mooie weer. Op haar Instagrampagina laat ze zich van haar meest sexy kant zien in bikini en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

Sinds haar deelname aan 'Temptation Island' is Megan Desaever bijzonder populair op sociale media. Onlangs kwam er nog opvallend nieuws naar buiten, want binnenkort zal ze opnieuw op tv te zien zijn. Ze neemt namelijk deel aan het nieuwe seizoen van het MTV-programma 'Ex On The Beach: Double Dutch' en dat als ex van Dennis van der Wal.

Momenteel laadt Megan haar batterijen op in het zonovergoten Turkije. Ze vertoeft in de badplaats Antalya en van haar tripje heeft ze al verschillende kiekjes laten zien. Nu doet ze de monden van al haar volgers wagenwijd openvallen met een pikante foto waarop ze voor de camera poseert in een felblauwe bikini.

Complimentjes

Haar volgers moeten meteen iets kwijt over dit plaatje, want ze vinden dat Megan er geweldig uitziet. "Wauw, wat een schoonheid", "Wat een lichaam", "Prachtig, godin", "Je ziet er stralend uit in je mooie bikini" en "Wow, wat ben je mooi", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws