Te schattig: Wout van Aert deelt magnifiek vakantiekiekje met hoogzwangere Sarah De Bie Celebs
Celebs

Te schattig: Wout van Aert deelt magnifiek vakantiekiekje met hoogzwangere Sarah De Bie

Te schattig: Wout van Aert deelt magnifiek vakantiekiekje met hoogzwangere Sarah De Bie

Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie zijn momenteel in verwachting van hun tweede kindje samen. Op Instagram deelde de profwielrenner nu ook een prachtig kiekje met zijn zwangere vrouw.

Sarah De Bie en Wout van Aert zijn ondertussen al meer dan tien jaar samen. Eind juni 2018 stapten de twee in het huwelijksbootje. Binnenkort vieren ze dus hun houten huwelijk.

In januari 2021 mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, zoontje Georges. Enkele maanden geleden lieten Sarah De Bie en Wout van Aert weten dat ze opnieuw in verwachting zijn. Zo krijgt Georges er binnenkort een broertje of een zusje bij.

Hoogtestage

Momenteel is Wout van Aert op hoogtestage in Zwitserland. Daar start zondag namelijk de Ronde van Zwitserland. Op die hoogtestage kreeg hij ook het gezelschap van zijn zwangere vrouw Sarah De Bie. Zo genoten ze samen van een deugddoende pauze met een koffie en een gebakje. "En wat voor een pauze", schreef Wout van Aert bij het prachtige kiekje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws