Tanja Dexters onthult wat Playboy betaalt voor een shoot "Blijkbaar het dubbele als je ouder bent" Celebs
Celebs

Tanja Dexters onthult wat Playboy betaalt voor een shoot "Blijkbaar het dubbele als je ouder bent"

Tanja Dexters onthult wat Playboy betaalt voor een shoot "Blijkbaar het dubbele als je ouder bent"

Tanja Dexters werd in 1998 gekroond tot Miss België en amper twee jaar later pronkte ze al met haar blote borsten op de cover van Playboy. In een nieuw interview onthult ze wat ze daarvoor betaald kreeg, maar ze geeft ook toe dat ze een tweede fotoshoot geweigerd heeft.

Tanja Dexters viert haar 25-jarig jubileum als Miss België en daarom blikt ze terug op enkele hoogtepunten uit haar carrière. Een grote mijlpaal was de covershoot voor Playboy. "Ik ben nog altijd fier op mijn eerste shoot in 2000", geeft ze toe in een gesprek met Story. "Ik twijfelde toen geen seconde. Ik kreeg er 30.000 euro voor", verklapt ze.

Verschillende jaren later werd ze opnieuw gevraagd voor zo'n fotoshoot, maar daar is ze niet op ingegaan. "Ze boden me 60.000 euro voor een tweede shoot", onthult Tanja. "Blijkbaar betalen ze het dubbele als je ouder bent", zegt ze al lachend. Toch wilde ze dat toen niet doen, omdat ze pas mama was geworden en zich er niet klaar voor voelde.

Nog een keer

Nu weet ze eigenlijk niet of dat wel de beste keuze was. “Achteraf bekeken had ik misschien beter toegezegd", bedenkt Tanja zich nu. Als het magazine haar nu nog eens zou vragen, dan zou ze het wel weten. "Als Playboy morgen met een mooi financieel voorstel komt, doe ik het zeker", onderstreept de ex-Miss België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws