Tanja Dexters in alle stilte getrouwd: ex-Miss België deelt magnifieke beelden van haar huwelijk Celebs
Celebs

Tanja Dexters in alle stilte getrouwd: ex-Miss België deelt magnifieke beelden van haar huwelijk

Tanja Dexters in alle stilte getrouwd: ex-Miss België deelt magnifieke beelden van haar huwelijk

Tanja Dexters (46) is afgelopen weekend in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt met haar partner Michaël Peeters. Op Instagram deelde ze nu ook enkele beelden van haar huwelijk.

Tanja Dexters en haar partner Michael waren afgelopen weekend samen in Durbuy om hun 5-jarig jubileum te vieren. Maar daar besloot Michael plots om Tanja ten huwelijk te vragen. Op minder dan een dag tijd regelde het koppel alles voor hun sprookjeshuwelijk in Durbuy.

Voor een dure verlovingsring en een bruidsboeket was er zelfs geen tijd meer vertelt Tanja in Het Laatste Nieuws. "De plaatselijke juwelier was al dicht, maar in het winkeltje van Le Sanglier (het hotel van chef-kok Wout Bru en Mark Coucke, red.) heeft Michael nog een grappig ringetje gevonden. Ik heb hem ook al gezegd dat ik geen andere ring meer wil", aldus Tanja. Haar bruidsboeket haalde ze dan weer in een nabijgelegen tankstation.

Jurk van Zara

De ceremonie, die plaatsvond in intieme kring, werd door Wout Bru in goede baden geleidt. Op haar Instagramverhaal deelde Tanja ook enkele beelden van de ceremonie. Daarop is ook te zien dat Tanja getrouwd is in een jurkje van modeketen Zara. "Het was een simpel, romantisch jurkje dat ik toevallig mee had. Vandaag draaide alles rond liefde en romantiek, dus ik vond het wel passen", vertelt de ex-Miss België daarover in Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws