Tanja Dexters binnenkort terug op tv als presentatrice? Ex-Miss België zegt waar het op staat Celebs
Celebs

Tanja Dexters binnenkort terug op tv als presentatrice? Ex-Miss België zegt waar het op staat

Tanja Dexters binnenkort terug op tv als presentatrice? Ex-Miss België zegt waar het op staat

Intussen is het al 25 jaar geleden dat Tanja Dexters tot Miss België werd gekroond. Nadat ze de missverkiezing won, had ze ook een succesvolle tv-carrière. Zou ze graag opnieuw televisiewerk doen? In een nieuw interview verklapt ze daar zelf meer over.

Jarenlang was Tanja Dexters niet van tv weg te slaan en dat vond ze bovendien geweldig om te doen. "Ik heb altijd graag voor televisie gewerkt en heb een mooi parcours afgelegd", vertelt ze in een gesprek met Story. Toch onderstreept ze dat ze enerzijds een doorzetter is, maar anderzijds ook een goede verliezer. "Als een hoofdstuk wordt afgesloten, heb ik daar vrede mee", geeft de ex-Miss België eerlijk toe.

Haar tv-carrière ging pas echt bergaf na haar echtscheiding. "Omdat ik me niet goed in mijn vel voelde", verklapt ze. Tijdens die zware periode vond Tanja het ook moeilijk om in zichzelf te geloven. "Maar intussen heb ik mezelf teruggevonden en zou ik heel graag opnieuw televisiewerk doen", onderstreept ze. "Ik presenteerde altijd graag en ben daar ook goed in", klinkt het. Dat is een duidelijke boodschap voor de televisiemakers.

Landschap is veranderd

Toch merkt ze wel op er de laatste jaren heel wat veranderd is in de tv-wereld. "Ik voel me nog altijd goed in mijn rol als babe, maar dat is misschien niet de categorie die tv-bazen momenteel willen", bedenkt ze zich. "Nu zijn het vooral acteurs en zangers die presenteren op tv", gaat Tanja verder. "Ach, ik ben al blij dat ik opnieuw fotowerk kan doen voor OnlyFans", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws