Sven De Ridder verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Ons verlaten in slechts een paar dagen tijd" Celebs
Celebs

Sven De Ridder verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Ons verlaten in slechts een paar dagen tijd"

Sven De Ridder verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Ons verlaten in slechts een paar dagen tijd"

Sven De Ridder is in diepe rouw. Dat laat hij weten via zijn sociale media. De 48-jarige acteur rouwt om twee acteurs die zopas overleden zijn.

"Twee karakteracteurs van het witte doek verlieten ons in slechts een paar dagen. Ray Stevenson en Helmut Berger", schrijft Sven De Ridder op zijn Instagrampagina bij twee zwart-witfoto's van de overleden acteurs. "Rust in vrede allebei", vervolgt hij nog.

Gisteren raakte het nieuws bekend dat Ray Stevenson op 58-jarige leeftijd overleden is. Dat nieuws werd bevestigd door een woordvoerder van de Ierse acteur aan Fox News. Stevenson was onder meer te zien in films als 'King Arthur', 'Thor' en 'Punisher: War Zone' en in verschillende series waaronder 'Vikings' en 'Rome'. Over de precieze doodsoorzaak werd nog niet gecommuniceerd.

Tweede sterfgeval

Enkele dagen geleden raakte dan weer bekend dat de Oostenrijkse acteur Helmut Berger op 78-jarige leeftijd overleden is. Hij stierf in Salzburg in Oostenrijk. Berger was de partner van de Italiaanse cineast Luchino Visconti en vertolkte onder meer de hoofdrol in 'The Damned' en 'Ludwig'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws