Suzan & Freek hebben prachtig nieuws te melden: "Gefeliciteerd!" Celebs
Celebs

Suzan & Freek hebben prachtig nieuws te melden: "Gefeliciteerd!"

Suzan & Freek hebben prachtig nieuws te melden: "Gefeliciteerd!"

Suzan & Freek vormen niet alleen op, maar ook naast het podium een koppel. Op Instagram hebben de twee tortelduifjes, die vorig jaar nog te zien waren in 'Liefde voor Muziek', nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Vorige week ging het nog even volledig mis voor Suzan & Freek. Het Nederlandse duo was toen te gast in de Nederlandse talkshow 'Jinek' waar ze hun gloednieuwe single 'Onderweg Naar Later' kwamen voorstellen. Ze zongen ook een stukje uit hun hit 'Goud', maar toen liep het mis.

Suzan kreeg namelijk een volledige black-out toen ze moest starten met het stukje van 'Goud'. Op Instagram deelde ze ook enkele beelden van dat moment. Maar nu heeft het koppel veel leuker nieuws te melden op hun sociale media.

31 kaarsjes

Zo is Suzan zopas 31 jaar geworden. Freek zette zijn verloofde dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Mijn knappe verloofde is jarig vandaag! 31 kaarsjes voor Suus, inmiddels al meer dan de helft van ons leven samen en het wordt alleen maar leuker", schrijft hij bij een foto van zijn wederhelft. Suzan krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Gefeliciteerd lieve Suus! Geniet van deze heerlijke dag", "Hoera!" en "Happy birthday!", luidt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws