Stromae heeft erg slecht nieuws te melden na gezondheidsproblemen: "Het einde" Celebs
Celebs

Stromae heeft erg slecht nieuws te melden na gezondheidsproblemen: "Het einde"

Stromae heeft erg slecht nieuws te melden na gezondheidsproblemen: "Het einde"

Stromae heeft zopas zeer droevig nieuws gedeeld op zijn sociale media. Nadat hij al meerdere concerten noodgedwongen moest annuleren door gezondheidsproblemen, moet hij nu ook de rest van zijn tournee stopzetten.

Stromae zal deze zomer helaas niet kunnen optreden op Rock Werchter. Ook zijn shows in Paleis 12 zijn geannuleerd. Zo heeft hij zijn 'Multitude Tour' definitief stopgezet. Eerder moest de zanger al verschillende concerten annuleren wegens gezondheidsproblemen.

"Ik moet helaas accepteren dat de tijd die ik nodig heb om te rusten en te genezen langer zal duren dan verwacht", schrijft de 38-jarige zanger op Instagram. Hij hoopte dat hij met de steun van zijn dokters, omgeving en het publiek snel weer kon optreden maar dat is dus niet gelukt. "Het spijt me ontzettend dat ik mijn belofte niet kan nakomen en dat ik vandaag het einde van de 'Multitude Tour' aankondig”, aldus Stromae.

Noodzakelijk

“Ik voelde intense blijdschap om jullie weer te ontmoeten toen ik aan het begin van deze tour op het podium stond", laat de zanger nog weten. Maar helaas laat zijn gezondheid het momenteel dus niet toe om nog op te treden. "Deze beslissing was erg moeilijk om te nemen, maar wel noodzakelijk voor mijn gezondheid", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws