Stopt Peter Van de Veire binnenkort bij Radio2? Presentator komt plots met opvallend nieuws Celebs
Celebs

Stopt Peter Van de Veire binnenkort bij Radio2? Presentator komt plots met opvallend nieuws

Stopt Peter Van de Veire binnenkort bij Radio2? Presentator komt plots met opvallend nieuws

Begin dit jaar startte Peter Van de Veire samen met Kim Van Oncen met de gloednieuwe Radio2-ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen!'. Na een halfjaar maakt de radiopresentator nu de balans op en onthult hij hoelang hij nog door wil gaan op de radio.

In januari ging op Radio2 de nieuwe ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen!' van start met Peter Van de Veire en Kim Van Oncen. En hoewel de luisteraars eerst nog moesten wennen aan het nieuwe duo, krijgen ze nu vooral positieve reacties te horen. "Een opstartfase is nooit evident", vertelt Peter Van de Veire daar nu over in Het Laatste Nieuws.

"Een nieuw radioprogramma heeft toch drie jaar tijd nodig om te groeien", legt hij uit. "Maar als ik kijk naar waar we nu staan, ben ik heel content", aldus Van de Veire. Ruim een jaar geleden nam hij afscheid van radiozender MNM. En daar heeft nog altijd geen spijt van.

Heel gelukkig

"Ik luister nog steeds naar MNM, maar ik zit nu eenmaal in een andere levensfase dan de jongere Kawtar Ehlalouch bij MNM en mijn verhaal bij MNM was klaar", zegt Peter. Hij is dan ook heel gelukkig bij Radio2. "Ik mag veel breder gaan dan bij MNM. Van de nieuwe song van Niels Destadsbader tot de laatste single van Will Tura. En van verhalen in jouw buurt tot nationale verhalen", aldus Peter. Hij is dan ook niet van plan om snel te stoppen met de Radio2-ochtendshow. "Kim en ik willen er nog jaren mee doorgaan", besluit de radiopresentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws