Stopt Herbert Flack binnenkort met acteren? 73-jarige acteur deelt plots vreselijk nieuws Celebs
Celebs

Stopt Herbert Flack binnenkort met acteren? 73-jarige acteur deelt plots vreselijk nieuws

Stopt Herbert Flack binnenkort met acteren? 73-jarige acteur deelt plots vreselijk nieuws

Drie jaar geleden moest Herbert Flack onverwacht afscheid nemen van zijn grote liefde Fabienne (66) nadat ze ongelukkig ten val kwam in Spanje. Maar helaas sukkelt de 73-jarige acteur nu ook zelf met zijn gezondheid.

Herbert Flack is momenteel te zien in het theaterstuk 'Assissen V: De pizzamoord'. Daarmee staat hij voor het eerst op de planken sinds de dood van zijn vrouw Fabienne. Maar het had niet veel gescheeld of de acteur had daar helemaal niet gestaan.

Zo gaf Herbert Flack eerder al aan dat hij een tijdje geleden kampte met rugproblemen. Daarover heeft hij nu ook meer uitleg gegeven bij HLN Showbits. "Het is een heel moeilijke winter geweest", steekt Herbert Flack van wal. "Ik heb last gehad met mijn rug. Ik had een hernia, die vreselijk veel pijn deed aan mijn been. En daar heeft men mij chirurgisch, microchirurgie, mee geholpen", aldus de acteur.

Confronterend

Door het verlies van zijn vrouw drie jaar geleden, moest hij die periode ook alleen doorstaan. "Ik heb dat allemaal op m’n eentje moeten doen. Dat is heel confronterend geweest", bekent de acteur. Maar aan stoppen met acteren denkt hij nog niet, al moet hij wel oppassen met zijn gezondheid. "Zolang ik aan elkaar blijf hangen en niet te krom loop, blijf ik doorgaan. Maar ik moet wel opletten hoor", aldus Herbert. "Zo’n hernia kan namelijk terugkeren", vervolgt hij. Maar voorlopig kunnen we hem dus gewoon nog aan het werk zien als acteur.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws