Stephanie Planckaert ontroert met prachtige gezinskiekjes: "Ongelooflijk wat er op een jaar kan gebeuren" Celebs
Celebs

Stephanie Planckaert ontroert met prachtige gezinskiekjes: "Ongelooflijk wat er op een jaar kan gebeuren"

Stephanie Planckaert ontroert met prachtige gezinskiekjes: "Ongelooflijk wat er op een jaar kan gebeuren"

Stephanie Planckaert is de trotse mama van drie kinderen. Op Instagram deelde de dochter van Eddy Planckaert nu enkele geweldige beelden met haar kroost.

Stephanie Planckaert en haar man Christopher Timmerman hebben samen drie kinderen: dochter Iluna (17), zoon Mageno (15) en dochter Elara (8). Op Instagram deelde Stephanie nu enkele prachtige kiekjes van haar gezinnetje. Dat doet ze naar aanleiding van Moederdag op zondag 14 mei.

"2022 - 2023, ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren tussen twee Moederdagen in. In 2022 vierden we met ons vijfjes Moederdag. Dit jaar zal het ook met vijf zijn, maar helaas zonder papa want die zal in Frankrijk zitten om verder te werken aan het kasteel. Die vijfde persoon? Daar zorgde Iluna kort na Moederdag 2022 voor", schrijft Stephanie bij de beelden.

Liefje van Iluna

Met die vijfde persoon doelt ze natuurlijk op Robin Warrant, die zich sinds een jaar het liefje van Iluna mag noemen. Stephanie kan alvast niet wachten op wat er dit jaar allemaal te gebeuren staat. "Benieuwd hoe onze foto er op Moederdag 2024 zal uitzien", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws