Stephanie Planckaert deelt hartverscheurend nieuws: "Nog nooit zo hard geweend" Celebs
Celebs

Stephanie Planckaert deelt hartverscheurend nieuws: "Nog nooit zo hard geweend"

Stephanie Planckaert deelt hartverscheurend nieuws: "Nog nooit zo hard geweend"

Het is inmiddels al een jaar geleden dat de Planckaerts afscheid moesten nemen van mémé Clara. Op Instagram staat Stephanie Planckaert nu ook stil bij haar overlijden.

Mémé Clara stief vorig jaar op 23 mei op 96-jarige leeftijd. De moeder van Christa Planckaert sukkelde toen al een tijdje met haar gezondheid en ze was ook slecht te been. Daarom besloot Christa om haar in huis te nemen.

Zo woonde mémé Clara sinds de coronacrisis op het kasteeldomein van de familie Planckaert in Frankrijk. Om haar overleden grootmoeder te eren, heeft Stephanie op Instagram nu een prachtige foto gedeeld met haar oma. "Nog altijd overal bij", schreef ze bij het mooie plaatje, waar ook Christa, Iluna en Elara op te zien zijn.

Steunbetuigingen 

Meteen werd Stephanie overladen met steunbetuigingen. "Heel veel sterkte. Voor altijd in het hart van heel Vlaanderen", "Dikke knuffels!", "Nog nooit zo hard geweend voor tv als bij de aflevering waar jullie afscheid namen aan het bed van mémé Clara. Uit het oog maar nooit uit het hart" en "Jullie horen samen en blijven samen. Voor altijd", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws