Stef Bos doet schokkende onthulling over zijn relatie met Ingeborg: "Daardoor kapotgegaan" Celebs
Celebs

Stef Bos doet schokkende onthulling over zijn relatie met Ingeborg: "Daardoor kapotgegaan"

Stef Bos doet schokkende onthulling over zijn relatie met Ingeborg: "Daardoor kapotgegaan"

Stef Bos, die zopas wekenlang schitterde in 'Liefde voor Muziek', heeft ooit nog een relatie gehad met Ingeborg. In Dag Allemaal heeft de 61-jarige zanger daar nu ook meer over onthuld.

In 1989 mocht Ingeborg ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Ze deed toen mee met de song 'Door De Wind'. Dat nummer werd geschreven door Stef Bos, die toen een relatie had met Ingeborg.

De twee leerden elkaar voor het eerst kennen aan het Herman Teirlinck-instituut in Antwerpen, waar ze allebei studeerden. Maar helaas bleef hun relatie niet duren. En dat heeft volgens Stef Bos alles te maken met zijn onzekerheid.

De dominee

"De angst dat ze op een dag zeggen: ‘Je weet toch wel dat je niet kan schrijven?’ Het maakte dat ik maniakaal met m’n vak bezig was", vertelt de zanger in Dag Allemaal. "Michaël Pas vertelde me later dat ze me ‘de dominee’ noemden, omdat ik zo ernstig was. Dat heeft me enkele relaties gekost, waaronder ook die met Ingeborg", bekent Stef Bos. "Ik was zo gefocust op muziek dat er geen ruimte was voor iets anders."

100 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws