Sportjournalist Renaat Schotte onthult per ongeluk geslacht van tweede kindje Wout van Aert en Sarah De Bie Celebs
Celebs

Sportjournalist Renaat Schotte onthult per ongeluk geslacht van tweede kindje Wout van Aert en Sarah De Bie

Sportjournalist Renaat Schotte onthult per ongeluk geslacht van tweede kindje Wout van Aert en Sarah De Bie

Wout van Aert heeft de Tour de France verlaten voor de geboorte van zijn tweede kindje. Dat nieuws maakte de wielrenner deze ochtend bekend. Nu heeft sportjournalist Renaat Schotte ook per ongeluk het geslacht onthuld van hun tweede kindje.

"Mijn plaats is thuis nu", vertelde Wout van Aert in een interview dat zijn ploeg Jumbo-Visma deelde op Twitter. Zijn vrouw Sarah De Bie is momenteel namelijk hoogzwanger van hun tweede kindje. "Het begint een beetje te dringen. De geboorte zit eraan te komen. Dus hebben we in overleg met de ploeg beslist dat mijn plaats thuis is", aldus Wout.

"Ik heb altijd gezegd dat ik naar huis zo gaan mocht mijn vrouw mij nodig hebben, en die tijd is gekomen. Het is dus zeker geen dilemma. Iedereen staat ook 100 procent achter mijn keuze", klonk het ook nog. Begin februari maakten Wout en Sarah het heuglijke nieuws bekend dat zoontje Georges (2,5) in de zomer grote broer wordt, maar het geslacht hielden ze al die tijd geheim.

Zoontje of dochtertje?

Nu heeft sportjournalist Renaat Schotte toch per ongeluk zijn mond voorbij gepraat. Zo onthulde hij tijdens de uitzending van de etappe van donderdag dat Sarah en Wout opnieuw een jongetje verwachten. "Wout van Aert stapte uit de Tour omwille van de nakende geboorte van zijn tweede zoon", klonk het. "Dat is geweten, denk ik", vervolgde hij nog. Maar dat was dus nog niet geweten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws