Sieg De Doncker toont nieuwe piercing: "Op een vrijgezellenfeest mag je al eens zot doen, hé?" Celebs
Celebs

Sieg De Doncker toont nieuwe piercing: "Op een vrijgezellenfeest mag je al eens zot doen, hé?"

Sieg De Doncker toont nieuwe piercing: "Op een vrijgezellenfeest mag je al eens zot doen, hé?"

Sieg De Doncker heeft wat te vieren. Hij is er namelijk op uit getrokken met enkele vrienden voor een vrijgezellenfeest en hij heeft meteen een impulsieve beslissing genomen. Zo heeft de acteur een piercing laten zetten en die laat hij nu zien op sociale media.

Sieg De Doncker liet vrijdag weten dat hij naar een vrijgezellenfeest moest en daar had hij duidelijk heel veel zin in. Zo plaatste hij op zijn Instagrampagina een groepsfoto waarop ze klinken met een biertje. "Dat de vrijgezelle vrij gezellig gaat worden. Schol", aldus de acteur.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Niet veel later deelt hij opnieuw een opvallende foto op zijn Instagramverhaal. Zo onthult hij dat hij een nieuwe look heeft, want hij heeft een neuspiercing laten zetten. Op de selfie krijgen we het ringetje in zijn neus voor het eerst te zien. "Op ne vrijgezelle mag je al is zot doen, hé?", klinkt het.

Verdeeld

Hij vraagt ook meteen de mening van zijn volgers en daaruit blijkt dat niet iedereen fan is van zijn piercing. Zo'n 23% geeft aan dat ze het wel mooi vinden, maar 77% kiest dan weer voor de optie 'Doe dat nu uit!'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws