Sieg De Doncker deelt hilarisch kiekje met dochtertje Nelle: “Trekt elke dag meer op haar vader" Celebs
Celebs

Sieg De Doncker deelt hilarisch kiekje met dochtertje Nelle: “Trekt elke dag meer op haar vader"

Sieg De Doncker deelt hilarisch kiekje met dochtertje Nelle: “Trekt elke dag meer op haar vader"

Sieg De Doncker en zijn vriendin Maureen Vanherberghen zijn de trotse ouders van een dochtertje, Nelle. Op Instagram doet de voormalige 'Familie'-acteur nu alle harten smelten met een prachtig kiekje van zijn oogappel.

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen vormen inmiddels al jaren een koppel. De twee leerden elkaar kennen de set van de populaire Ketnet-reeks 'Helden'. Inmiddels bezegelden ze hun liefde ook al met een kindje.

Zo mochten Sieg en Maureen in juli 2021 een dochtertje verwelkomen, Nelle. Zij mag binnenkort al twee kaarsjes uitblazen. Op Instagram heeft Sieg nu ook een geweldig kiekje gedeeld met zijn kleine spruit.

Zo schattig

"Gekke bekken trekken voor de rest van ons leven! Ze trekt elke dag meer op haar vader", schrijft de acteur bij de hilarische foto, die ook heel wat reacties uitlokt bij zijn volgers. "Ooh, zo mooi!”, “Zo schattig!”, “Zalige foto!”, “Cute duo!”, “Zo grappig!” en “Hoe lief is dit!”, klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws