Shania Gooris overstelpt met reacties nadat ze zeer heuglijk nieuws bekendmaakt Celebs
Celebs

Shania Gooris overstelpt met reacties nadat ze zeer heuglijk nieuws bekendmaakt

Shania Gooris overstelpt met reacties nadat ze zeer heuglijk nieuws bekendmaakt

Het is vandaag groot feest ten huize de familie Gooris. En dat heeft allemaal te maken met Shania, de dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff.

Shania Gooris viert op 10 mei namelijk haar verjaardag. Zo mocht de dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff vandaag 23 kaarsjes uitblazen. Heel wat mensen deelden dan ook een prachtige boodschap voor de jarige Shania.

Zo was onder meer Kelly Pfaff er als de kippen bij om haar dochter een gelukkige verjaardag te wensen. "Gelukkige 23ste verjaardag, Shaniake. Wij zijn zo fier en bevoorrecht om jouw ouders te zijn. Je van dichtbij te zien ontwikkelen in de fantastische, liefdevolle, intelligente en grappige jongedame die je bent. We hebben je lief, mijn alles", schrijft Kelly bij een reeks prachtige foto's van haar dochter.

Nog meer felicitaties

Ook papa Sam zette zijn dochter uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Hipperdepip! Gelukkige Verjaardag Shania, onze fantastische, lieve dochter waar we ontzettend fier op zijn. 23 jaar! Geniet van jouw speciale dag", schrijft de zanger bij een foto van hun tweetjes. En ook broer Kenji wenste zijn zus een gelukkige verjaardag op zijn Instagramverhaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws