Seksuologe Lotte Vanwezemael ziet er plots compleet anders uit: "Wauw, zo mooi! Celebs
Celebs

Seksuologe Lotte Vanwezemael ziet er plots compleet anders uit: "Wauw, zo mooi!

Seksuologe Lotte Vanwezemael ziet er plots compleet anders uit: "Wauw, zo mooi!

Lotte Vanwezemael heeft voor een compleet nieuwe look gekozen. Zo bracht de seksuologe een bezoekje aan kapper. Haar Instagramvolgers reageren alvast erg enthousiast op haar nieuwe kapsel.

Lotte Vanwezemael is sinds een halfjaar opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt de seksuologe sinds november vorig jaar een koppel met Max Henrard, een fervente snowboarder afkomstig uit het Limburgse Hoeselt. Max is ook medezaakvoerder bij het Genkse familiebedrijf A+ Automation.

En bij die nieuwe liefde, hoort ook een nieuwe look, moet Lotte Vanwezemael gedacht hebben. Zo bracht de roodharige seksuologe zopas een bezoekje aan de kapper. Haar rode lokken behield ze, maar ze liet wel de schaar zetten in haar haren.

Heel knap

Zo gaat Lotte voortaan met een froufrou door het leven. Haar volgers zijn alvast helemaal weg van haar nieuwe coupe. "Wauw, zo mooi!", "Heel geslaagd!", "Heel knap!", "Supermooi!" en "Knappe meid!", klinkt het onder meer in de vele reacties.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws