Schokkend: zoveel geld vragen Koen en Kris Wauters per optreden van Clouseau Celebs
Celebs

Schokkend: zoveel geld vragen Koen en Kris Wauters per optreden van Clouseau

Schokkend: zoveel geld vragen Koen en Kris Wauters per optreden van Clouseau

Clouseau zal deze zomer, op één show na, geen optredens geven. Koen en Kris Wauters willen zich namelijk in alle rust voorbereiden op hun 40-jarig bestaan in 2024. Maar hoeveel vragen de broertjes Wauters nu voor zo'n optreden? Dat onderzocht Het Laatste Nieuws.

Grote namen als Clouseau, die met hun liveconcerten vaak mikken op grote events, werken meestal zonder een vaste vraagprijs. Zij werken namelijk met een richtprijs. Die kan sterk variëren en hangt af van verschillende factoren zoals de ticketprijs en de zaalcapaciteit.

Maar uiteraard circuleren er wel wat bedragen. Zo vragen Koen Wauters en zijn broer Kris volgens Het Laatste Nieuws zo'n 35.000 euro voor een zaalshow. Wie hen wil boeken op een festival, telt nog een pak meer neer.

Duurder dan collega's

Zo lag de vraagprijs voor de grote festivals vorig jaar rond de 60.000 euro. En dat is een heel stuk meer dan hun collega's. Ter vergelijking: Bart Peeters, Niels Destadsbader en Natalia treden meestal op vanaf zo'n 25.000 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws