"Schattig duo": Sieg De Doncker doet alle harten smelten met opvallend kiekje van zijn dochtertje Celebs
Celebs

"Schattig duo": Sieg De Doncker doet alle harten smelten met opvallend kiekje van zijn dochtertje

"Schattig duo": Sieg De Doncker doet alle harten smelten met opvallend kiekje van zijn dochtertje

Sieg De Doncker doet al zijn volgers op Instagram opnieuw smelten. De acteur deelt namelijk een schattig plaatje samen met zijn dochtertje Nelle en daar hebben zijn fans meteen wat over te zeggen.

Sieg De Doncker vormt al enkele jaren een koppel met radiopresentatrice Maureen Vanherberghen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de Ketnet-reeks ‘Helden’ en bijna twee jaar geleden bezegelden ze hun liefde ook met een kindje. Zo mochten ze in de zomer van 2021 hun dochtertje Nelle verwelkomen.

De tijd vliegt, want over enkele maanden wordt Nelle al twee jaar oud. Op sociale media delen de ouders geregeld leuke beelden van hun oogappel. Nu post Sieg opnieuw een heel schattig kiekje op zijn Instagrampagina. Op de zwartwit-foto zien we dat Nelle haar papa een zoentje geeft. "De liefste kusjes!", schrijft hij erbij.

Lief

Al snel laten heel wat volgers van Sieg weten dat ze dit een heel mooi plaatje vinden. “Oh zo mooi en schattig”, "Wat een lief poppetje”, “Wat een vader-dochter-liefde, zo mooi", “Twee cuties naar m’n hart. Wat is deze vader-dochter-relatie toch zo mooi en puur", “Zo cute”, “Oh zo lief”, “Geniet maar van die zachte kusjes nu het nog klan” en "Ze wordt al groot”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws