Sarah Puttemans gaat uit de kleren en laat Instagram bijna crashen met kiekjes van volle boezem: "Wow!" Celebs
Celebs

Sarah Puttemans gaat uit de kleren en laat Instagram bijna crashen met kiekjes van volle boezem: "Wow!"

Sarah Puttemans gaat uit de kleren en laat Instagram bijna crashen met kiekjes van volle boezem: "Wow!"

Sarah Puttemans vormt inmiddels al bijna drie jaar een koppel met Viktor Verhulst. Op Instagram trakteert de YouTube-vlogster haar volgers nu op enkele sexy bikinikiekjes.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst leerden elkaar in de zomer van 2020 kennen. De twee tortelduifjes mogen binnenkort dus hun driejarig jubileum vieren. Maar Sarah is niet alleen bekend als de vriendin van Viktor Verhulst, ze is ook een zeer populaire influencer.

Zo heeft Sarah inmiddels al meer dan 176.000 volgers op Instagram. Daarop showt ze regelmatig haar outfits, maar af en toe trakteert ze haar volgers ook op een pikant kiekje. Dat doet de knappe brunette ook nu weer.

Zo knap

Zo deelde Sarah Puttemans enkele prachtige foto's waarop ze poseert in een sexy, groene bikini. De vriendin van Viktor Verhulst heeft net zoals velen duidelijk heimwee naar de zomer. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de kiekjes. “Dat lichaam!”, “Wow!”, “Zo knap!”, “Love it”, “Magnifiek” en “Je straalt”, klinkt het onder in de reacties onder de reeks bikinifoto's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws