Sarah Puttemans deelt reeks verleidelijke kiekjes: schoonzus Marie Verhulst reageert op geweldige manier Celebs
Celebs

Sarah Puttemans deelt reeks verleidelijke kiekjes: schoonzus Marie Verhulst reageert op geweldige manier

Sarah Puttemans deelt reeks verleidelijke kiekjes: schoonzus Marie Verhulst reageert op geweldige manier

Sarah Puttemans vormt inmiddels al bijna drie jaar een koppel met Viktor Verhulst. Op Instagram trakteerde de influencer haar volgers nu op enkele verleidelijke kiekjes, en die zijn ook haar schoonzus Marie Verhulst niet ontgaan.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst leerden elkaar in de zomer van 2020 kennen. Inmiddels vormen de twee al bijna drie jaar een koppel. Enkele dagen geleden had de vlogster ook nog zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Zo mocht de vriendin van Viktor Verhulst twee nieuwe gezinsleden verwelkomen, Charly en Daisy, twee eendjes. Nu laat Sarah zich van een heel andere kant zien op Instagram. Zo deelde de volgster enkele verleidelijke kiekjes waarop ze zwoel in de camera kijkt.

Beauty

Dat deed de influencer om reclame te maken voor haar make-uproutine. Maar haar volgers is vooral iets anders opgevallen. Zij zijn vooral erg onder de indruk van haar mooie lange lokken. "Sarah, je haar, zo mooi", schrijft schoonzus Marie Verhulst onder het kiekje. "Je haar is zo mooi gedaan!", "Beauty!", en "Prachtig", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws