Sarah Pepels uit 'Liefde voor Muziek' onthult voor het eerst meer over plotse vertrek bij Portland Celebs
Celebs

Sarah Pepels uit 'Liefde voor Muziek' onthult voor het eerst meer over plotse vertrek bij Portland

Sarah Pepels uit 'Liefde voor Muziek' onthult voor het eerst meer over plotse vertrek bij Portland

Gisteren konden we opnieuw genieten van een aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Daarin werd deze keer een ode gebracht aan Portland. Helaas kondigde Sarah Pepels (27) vlak voor de uitzendingen haar exit aan bij de groep. In Het Nieuwsblad heeft de zangeres nu voor het eerst meer verteld over de reden van haar plotse vertrek.

In maart, vlak voordat 'Liefde voor Muziek' uitgezonden werd op VTM, kondigde Sarah Pepels haar afscheid aan bij Portland. Over de reden van haar vertrek bleef het al die tijd angstvallig stil. "Praten over de reden achter mijn vertrek is nog altijd te pijnlijk en delicaat", vertelt ze daar nu over in Het Nieuwsblad.

Ze heeft inmiddels ook geen contact meer met frontman Jente Pironet. Maar gelukkig gaat het wel opnieuw beter met de zangeres. "Ik zie eindelijk weer wat licht aan het einde van de tunnel", zegt Sarah. Ze nam de voorbije maanden naar eigen zeggen veel tijd om te vertragen. "Ik heb veel zorg gedragen voor mijn lichaam en geest: gezonde voeding, meditatie, contact met de natuur ... Zulke dingen zijn belangrijk. En ik ben ook weer begonnen met componeren. Muziek zal altijd mijn redding zijn", aldus Sarah.

Symbolisch afscheid

Sarah heeft ondanks haar exit bij de band, ook geen spijt van haar deelname aan 'Liefde voor Muziek'. "Ondanks de ingewikkelde timing was 'Liefde voor Muziek' een fantastische ervaring", benadrukt de zangeres. "Ik ben alle artiesten heel dankbaar, en ik zie het als een symbolisch afscheid van mijn tijd bij Portland. Nu zou ik me graag verder willen focussen op Sarah Green, mijn soloproject", besluit Sarah.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws