Sarah De Bie hakt moeilijke knoop door na geboorte van zoontje Jerome: "On hold gezet" Celebs
Celebs

Sarah De Bie hakt moeilijke knoop door na geboorte van zoontje Jerome: "On hold gezet"

Sarah De Bie hakt moeilijke knoop door na geboorte van zoontje Jerome: "On hold gezet"

Sarah De Bie en Wout van Aert mochten zopas hun tweede zoontje verwelkomen, Jerome. Sinds vorig jaar heeft Sarah De Bie ook haar eigen podcast 'TwentyForSeven'. Maar daarover heeft Sarah nu helaas geen goed nieuws te melden.

Sarah De Bie en Wout van Aert zijn op 20 juli voor de tweede keer mama en papa geworden. Zo kreeg zoontje Georges (2,5) er een broertje bij, Jerome. Momenteel moeten Sarah, Georges en Jerome het wel zonder papa Wout stellen. Hij is namelijk zopas vetrokken richting Glasgow voor het WK wielrennen.

Door de geboorte van hun tweede kindje heeft Sarah De Bie nu ook een moeilijke knoop moeten doorhakken. Sinds vorig jaar maakt Sarah namelijk samen met actrice Dorien Reynaert de podcast 'TwentyForSeven', waarin ze bekende mensen uitnodigen om te praten over het moderne gezinsleven. Maar die podcast gaat ze nu even on hold zetten. Dat laat Sarah weten via de Instagrampagina van de podcast.

Nog wachten tot half september

"Oké. Het weer leent zich er nog niet helemaal toe, maar toch nemen wij een maandje congé! De zon zal ook wel volgen zeker? In augustus komt er dus geen nieuwe aflevering online, daarop is het nog even wachten tot half september! Geniet allemaal van jullie vakantie en tot binnenkort!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws