"Rust in vrede": acteur Sven De Ridder compleet van slag door onverwacht sterfgeval Celebs
Celebs

"Rust in vrede": acteur Sven De Ridder compleet van slag door onverwacht sterfgeval

"Rust in vrede": acteur Sven De Ridder compleet van slag door onverwacht sterfgeval

Sven De Ridder laat via zijn sociale media weten dat hij momenteel in diepe rouw is. De 48-jarige acteur is compleet van slag door het plotse overlijden van een van zijn helden.

Sven De Ridder is namelijk erg aangedaan door het overlijden van de Amerikaanse zanger Harry Belafonte. Hij overleed afgelopen dinsdag op 96-jarige leeftijd in New York. De zanger, onder meer bekend van de hit ‘Day-O’ (‘The Banana Boat Song’), leed aan hartfalen.

Belafonte was niet alleen bekend als zanger, maar ook als acteur en activist. Zo was hij een van de meest prominente burgerrechtenactivisten van de 20e eeuw. Daarnaast stond hij bekend als ‘Koning van de Calypso’ door zijn onvergetelijke bijdragen aan de Caribische muziekstijl.

Rust in vrede

Op Instagram heeft Sven De Ridder nu een prachtig eerbetoon gebracht aan de overleden zanger. "Rust in vrede, acteur, zanger, en humanist Harry Belafonte", schrijft de acteur. Hij deelde ook nog een prachtige zwart-witfoto van de overleden zanger.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws