Roxeanne Hazes pronkt met haar goedgevulde boezem in een wel erg strak kleedje: "Damn!" Celebs
Celebs

Roxeanne Hazes pronkt met haar goedgevulde boezem in een wel erg strak kleedje: "Damn!"

Roxeanne Hazes pronkt met haar goedgevulde boezem in een wel erg strak kleedje: "Damn!"

Roxeanne Hazes brengt volgende week een nieuwe single uit en daar vertelt ze maar al te graag wat meer over op Instagram. De dochter van André Hazes senior deelt ook meteen een uitdagend plaatje en al snel wordt ze overstelpt met complimentjes.

Roxeanne Hazes timmert net zoals haar broer André volop aan haar muziekcarrière. Zopas verklapte ze leuk nieuws. "Op 19 mei verschijnt 'Signalen'", klonk het. Ze liet ook al een kort fragmentje horen van haar nieuwe nummer en de reacties zijn zeer positief. "Wat een liefde. Jullie hebben echt massaal superleuk gereageerd", vertelt ze trots.

"Je kunt hem nu al pre-saven om hem die dag als eerste te horen", voegt ze er nog aan toe. Bovendien onthult de zangeres ook de cover voor de nieuwe single en die valt duidelijk in de smaak bij haar volgers. Roxeanne poseert namelijk in een strak jurkje voor de camera en ze laat zo wel heel diep in haar boezem kijken.

Verbluft

De fans van Roxeanne laten meteen aan haar weten dat ze er fantastisch uitziet. "Je bent een mooie vrouw", "OMG hot", "Deze look", "Je ziet er heerlijk uit Rox", "Sexy", "Jeetje, wat zie je er goed uit", "Hot momma", "Prachtig ben je", "Knap, damn", "Wow vrouw wat een plaatje" en "Top", klinkt het meermaals in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws