Roxanne Bertels, vriendin van Mathieu van der Poel, neemt drastische beslissing: "Heel moeilijk" Celebs
Celebs

Roxanne Bertels, vriendin van Mathieu van der Poel, neemt drastische beslissing: "Heel moeilijk"

Roxanne Bertels, vriendin van Mathieu van der Poel, neemt drastische beslissing: "Heel moeilijk"

Roxanne Bertels is al vijf jaar de vriendin van Mathieu van der Poel. De partner zijn van een wielrenner is niet zo evident als het lijkt. Dat vergt nogal wat opofferingen.

Zo gaf Roxanne haar job bij Porsche op. "Ik doe alle administratie en ik probeer ons huishouden op punt te houden. Ik héb gezocht naar een job die ik kon combineren met ons reizend leven, maar dat bleek heel moeilijk. Geen enkele baas zou het tof vinden dat ik wéér naar een koers moet, of wéér naar Spanje reis met Mathieu", legt Roxanne uit in NINA.

De carrière van Mathieu krijgt voorrang. "Ons leven neemt constant andere wendingen. We zijn veel onderweg. Ik wil ervoor zorgen dat thuis alles in orde is, zodat Mathieu nul komma nul zorgen heeft. Zijn carrière is voor mij prioriteit geworden. Dat is honderd procent mijn keuze geweest", stelt de Nederlandse.

Circus

"Iedereen mag gerust een week in onze schoenen komen staan: het is echt veel werk", gaat Roxanne verder. "Ik heb zelf ook lang gedacht: waarom zou je thuis moeten zijn voor iemand die aan topsport doet? Je beseft het pas als je in dat circus zit."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws