Remco Evenepoel en Oumi Rayane hebben bijzonder droevig nieuws te melden: "Het is gedaan" Celebs
Celebs

Remco Evenepoel en Oumi Rayane hebben bijzonder droevig nieuws te melden: "Het is gedaan"

Remco Evenepoel en Oumi Rayane hebben bijzonder droevig nieuws te melden: "Het is gedaan"

Remco Evenepoel won gisteren nog de tweede tijdrit in de Ronde van Italië. Daardoor kon hij de roze trui opnieuw veroveren. Na de tijdrit stonden zijn vrouw Oumi Rayane en zijn mama Agna hem op te wachten. Maar helaas heeft de wielrenner nu zeer droevig nieuws te melden.

Remco Evenepoel werd zondag na de tijdrit opgewacht door Oumi en zijn mama Agna. Die laatste had na zijn aankomst gemerkt dat de wielrenner kampte met een koortsblaasje. "Ik denk dat ik ziek aan het worden ben", klonk het bij de renner.

Niet veel later had Remco Evenpoel zeer droevig nieuws te melden via zijn sociale media. De wereldkampioen heeft corona opgelopen en moet de Giro noodgedwongen verlaten. "Het is met pijn in het hart dat ik moet aankondigen dat ik de Giro verlaat", schrijft de renner zondagavond op Twitter.

Bedankt

"Ik heb tijdens een routinecontrole positief getest op corona", aldus Remco. "Mijn ervaring was zo speciaal en ik keek uit naar de volgende twee weken", gaat hij verder. "Ik kan de staf en de rijders niet genoeg bedanken. Ik ben nog steeds trots om de Giro te verlaten met twee ritoverwinningen en vier roze truien. Bedankt", sluit hij zijn bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws