Regi Penxten geeft het eerlijk toe over zijn relatie met Kristel: "Dat is loodzwaar" Celebs
Celebs

Regi Penxten geeft het eerlijk toe over zijn relatie met Kristel: "Dat is loodzwaar"

Regi Penxten geeft het eerlijk toe over zijn relatie met Kristel: "Dat is loodzwaar"

Ruim drie maanden geleden, op Valentijnsdag, maakte Regi Penxten bekend dat hij opnieuw de liefde gevonden had bij Kristel Hubeny. Inmiddels zijn de twee ook al meer dan een maand verloofd. Bij Radio2 vertelde de dj nu openhartig over hun relatie.

Niet alleen Regi is heel carrièregericht, ook zijn verloofde Kristel is een drukbezette vrouw. Kristel is afgestudeerd als logopediste met een specialisatie in stotteren. "Ik werk ook zes dagen op zeven, da’s pittig, maar dat matcht goed. Regi en ik wonen ook maar vijftien minuten van elkaar, da’s handig", vertelde Kristel daar al eerder over in Dag Allemaal.

De twee hebben ook allebei al kinderen uit hun eerdere relatie. Zo heeft Regi twee dochters uit zijn huwelijk met Elke Vanelderen: Ellie Martha en Renée, en ook Kristel heeft al een dochter uit een vorige relatie. En blijkbaar is de combinatie van het ouderschap met een drukke job niet altijd even evident.

Niet makkelijk

"Kristel heeft een drukke job en staat er alleen voor met een dochter. Dat is loodzwaar. Dan nog helpen met huiswerk is niet makkelijk", vertelde Regi afgelopen weekend bij Radio2. "Soms is die pas om half zeven thuis, en al aan het werk van 8 uur ‘s morgens. Helpen met huiswerk, eten maken ... Doe het maar eens", aldus Regi. Ook de dj zelf geeft toe dat hij het vaak moeilijk vindt om tijd te vinden voor het huiswerk van zijn dochters. "Het is mijn sterkste punt, maar het helpt om er zelf ook mee bezig te zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws