Rani De Coninck kapot van verdriet door triest overlijden: "Ik zie je graag en mis je elke dag" Celebs
Celebs

Rani De Coninck kapot van verdriet door triest overlijden: "Ik zie je graag en mis je elke dag"

Rani De Coninck kapot van verdriet door triest overlijden: "Ik zie je graag en mis je elke dag"

Rani De Coninck deelt een aangrijpend bericht op haar Instagramverhaal. Zo toont ze dat ze een bezoekje brengt aan het graf van haar zus die zo'n 37 jaar geleden overleden is. De presentatrice schrijft er ook nog een emotionele boodschap bij.

Enkele maanden geleden ging het niet zo goed met Rani De Coninck. In een emotionele brief vertelde ze toen dat ze een tijdje niet te horen ging zijn op de radio, omdat ze het erg moeilijk had. Ze moest recent verschillende dierbaren afgeven en dat hakte er stevig in bij de presentatrice. Bovendien bracht dat ook al het verdriet over het overlijden van haar zus weer naar boven.

37 jaar geleden moest Rani totaal onverwacht afscheid nemen van haar zus. Debbie kwam namelijk om het leven bij een zwaar verkeersongeval. Ze was toen amper 23 jaar oud. Rani heeft het nog steeds erg moeilijk met die tragische gebeurtenis en ze gaat nog steeds geregeld langs bij haar zus op haar begraafplaats.

Aangrijpend

Op haar Instagramverhaal deelt Rani nu een foto waarop ze de grafsteen van haar zus laat zien. "Liefste zus, ik moést vandaag even bij je langskomen", begint de presentatrice. "Je was zo bij mij gisteren", klinkt het. Afsluiten doet ze met enkele mooie woorden. "Ik zie je graag en mis je nog elke dag", aldus De Coninck.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws