Qmusic-koppel Dorothee Dauwe en Vincent Vangeel maken prachtig nieuws bekend: "Wow, dikke proficiat allebei!" Celebs
Celebs

Qmusic-koppel Dorothee Dauwe en Vincent Vangeel maken prachtig nieuws bekend: "Wow, dikke proficiat allebei!"

Qmusic-koppel Dorothee Dauwe en Vincent Vangeel maken prachtig nieuws bekend: "Wow, dikke proficiat allebei!"

Dorothee Dauwe en Vincent Vangeel, allebei te horen bij Qmusic, vormen inmiddels al jaren een koppel. Via Instagram heeft het koppel nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Het zijn geen gemakkelijke maanden geweest voor Qmusic-stem Dorothee Dauwe. De 33-jarige radiopresentatrice moest in februari namelijk onverwacht afscheid nemen van haar grootmoeder. Daardoor was ze ook een tijdje niet te horen op Qmusic.

Maar inmiddels gaat het opnieuw een pak beter met de radiopresentatrice. Samen met haar partner Vincent Vangeel heeft ze nu ook zeer fijn nieuws te melden. Zo zijn Dorothee en Vincent intussen al 13 jaar samen.

Prachtig koppeltje

"13 jaar liefjes vieren met onze favoriete activiteit: Brusselen", schrijft Dorothee op haar Instagrampagina bij enkele foto's. Meteen werden de twee tortelduifjes overladen met felicitaties. "Wow, dikke proficiat!”, "Doe er nog vele jaren bij!", "Prachtig koppeltje" en "Op nog vele mooie jaren samen", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws