"Proficiat met de familie-uitbreiding!": Tom De Cock overdondert iedereen met heuglijk nieuws Celebs
Celebs

"Proficiat met de familie-uitbreiding!": Tom De Cock overdondert iedereen met heuglijk nieuws

"Proficiat met de familie-uitbreiding!": Tom De Cock overdondert iedereen met heuglijk nieuws

Tom De Cock is samen met zijn man Maarten Janssen de trotse papa van een dochtertje, Jasmijn. Nu heeft de 39-jarige radiopresentator nog meer heuglijk nieuws te melden op zijn Instagrampagina.

Radiopresentator Tom De Cock adopteerde samen met zijn man Maarten Janssen in 2014 een dochtertje, Jasmijn. Zij is inmiddels al acht jaar oud. Maar sinds kort is hun familie nog een stukje groter geworden.

Zo mocht Tom De Cock zopas een nieuw nichtje verwelkomen. Dat laat hij weten via Instagram. "Welkom in de grote, wondere wereld, lief klein nichtje. Ik beloof dat ik ook voor jou elke dag álles zal geven om ‘m mooier, liever en warmer te maken. Kusjes, nonkel Tom", schrijft hij bij een prachtige foto waarop hij zijn nichtje liefdevol vasthoudt.

Zo schattig

Meteen werd de radiopresentator overstelpt met felicitaties. "Proficiat met de familie-uitbreiding! Genieten maar", schrijft VTM-presentatrice Dina Tersago. "Oh proficiat! Die kleine meid heeft geluk met een nonkel zoals jij", "Zo schattig!" en "Gefeliciteerd aan heel de familie!", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws