"Proficiat!": Kathleen Aerts en haar man Steven maken fantastisch nieuws bekend Celebs
Celebs

"Proficiat!": Kathleen Aerts en haar man Steven maken fantastisch nieuws bekend

"Proficiat!": Kathleen Aerts en haar man Steven maken fantastisch nieuws bekend

Kathleen Aerts woont al enkele jaren met haar man Steven Van Hoof en haar twee kinderen in Zuid-Afrika. Nu heeft het koppel ook zeer bijzonder nieuws te melden op Instagram.

Kathleen Aerts trok in 2015 richting Zuid-Afrika. Daar baat het voormalige K3'tje nu ook al enkele jaren een guesthouse uit met haar man Steven Van Hoof, met wie ze inmiddels al meer dan tien jaar getrouwd is. Samen hebben ze ook twee zonen, Jay en Lewis.

Nu hebben Kathleen en Steven ook zeer leuk nieuws te melden op Instagram. Zo heeft Steven zopas een bijzonder diploma behaald. Hij mag zich namelijk sinds kort 'Gediplomeerde Zuid-Afrikaanse specialist' noemen.

Felicitaties

"Lang geleden dat ik nog een examen had gedaan ... en dan ook nog slaag!", schrijft Steven op Instagram bij een foto van zijn diploma. De man van Kathleen Aerts krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Proficiat!", klinkt het meermaals in de reacties onder zijn Instagrambericht.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws