Prijs verzesvoudigd op één jaar tijd: zoveel vraagt Camille Dhont per optreden Celebs
Celebs

Prijs verzesvoudigd op één jaar tijd: zoveel vraagt Camille Dhont per optreden

Prijs verzesvoudigd op één jaar tijd: zoveel vraagt Camille Dhont per optreden

Het gaat hard voor Camille Dhont. Vorige week kondigde de '#LikeMe'-ster nog aan dat ze volgend jaar in het Sportpaleis zal staan. Maar hoeveel betaal je nu voor een optreden van Camille als je haar wil boeken?

Camille Dhont is op een jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste artiesten van Vlaanderen. En ook in het buitenland zou de zangeres graag doorbreken. Zo bracht ze onlangs nog haar eerste Duitstalige single uit, 'Feuerwerk'.

Vorige week pakte de zangeres opnieuw uit met groot nieuws. Zo zal Camille volgend jaar op 4 mei om 14 uur in het Antwerpse Sportpaleis zal staan. Inmiddels raakte bekend dat die ticketverkoop zo snel loopt, dat er alvast een tweede concert is ingepland om 18 uur.

Maal 6

Maar hoeveel vraagt Camille Dhont nu voor een optreden? Wie de zangeres deze zomer graag eens aan het werk wil zien, moet daar alvast een pak meer voor betalen dan vorig jaar. Vorig jaar kon je haar nog boeken voor 5.000 euro, zonder band. Dit jaar tel je daarvoor ruim 30.000 euro neer, inclusief dansers, special effect en ledscherm. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De prijs van haar optreden is dus maar liefst zes keer meer dan vorig jaar.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws