Presentator Tom Waes razend door wat hem plots overkomt: "WTF?" Celebs
Celebs

Presentator Tom Waes razend door wat hem plots overkomt: "WTF?"

Presentator Tom Waes razend door wat hem plots overkomt: "WTF?"

Tom Waes heeft er twee moeilijke weken op zitten. Zo kwam hij onlangs zwaar ten val tijdens het fietsen. Op Instagram heeft de 54-jarige presentator nog meer slecht nieuws te melden.

Tom Waes is twee weken geleden lelijk ten val gekomen met zijn fiets. De 'Het Verhaal van Vlaanderen'-presentator brak daarbij vier ribben en zijn sleutelbeen. Inmiddels mocht hij het ziekenhuis wel al opnieuw verlaten.

"Het gaat beter met me", vertelde de presentator donderdagochtend bij Peter Van de Veire en Kim Van Oncen op Radio2. Momenteel is hij ook nog volop aan het revalideren. "De revalidatie duurt toch een week of zes", aldus de presentator.

Fake profiel

Helaas heeft Tom Waes nu opnieuw minder goed nieuws te melden op zijn Instagrampagina. De presentator heeft namelijk ontdekt dat er minstens tien valse profielen van hem de ronde doen. "Man man man ... WTF?", schrijft hij op Instagram bij enkele foto's van de fake profielen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws