"Prachtig zwanger": Frances Lefebure verbluft volgers met wondermooie kiekjes van bolle buik Celebs
Celebs

"Prachtig zwanger": Frances Lefebure verbluft volgers met wondermooie kiekjes van bolle buik

"Prachtig zwanger": Frances Lefebure verbluft volgers met wondermooie kiekjes van bolle buik

Frances Lefebure en Boris Van Severen zijn momenteel in verwachting van hun eerste kindje samen. Op Instagram deelde de 34-jarige actrice nu ook enkele prachtige beelden van haar bolle buik.

Boris Van Severen, die een maand geleden nog ontmaskerd werd als Hippo in 'The Masked Singer', onthulde eind april dat zijn vrouw Frances Lefebure in verwachting is van hun eerste kindje. De twee vormen inmiddels al ruim drie jaar een koppel. In de zomer van 2021 stapten Frances en Boris ook in het grootste geheim in het huwelijksbootje.

Inmiddels is Frances Lefebure al zo'n 20 weken zwanger. Eerder onthulde het koppel ook al het geslacht van hun liefdesbaby. Zo verwachten Frances en Boris een jongetje. Boris heeft ook al twee zoontjes uit een eerdere relatie.

Veel reacties

Op Instagram deelde Frances nu ook enkele kiekjes van haar bolle buik. Zo genoot ze samen met haar wederhelft van een dagje Gent. Meteen werd Frances overstelpt met reacties. Veel volgers vinden namelijk dat ze er prachtig uitziet met haar zwangere buikje. "Hoe mooi!", schrijft actrice Leen Dendievel. "Prachtig zwanger", klinkt het dan weer bij presentatrice Dina Tersago. "Schattig buikje", "Mooie mama", "Wat een mooi buikje" en "Wat zie je er goed uit!", luidt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws