Plots groot nieuws uitgelekt over onderzoek tegen Marco Borsato: "Kan in zijn voordeel zijn" Celebs
Celebs

Plots groot nieuws uitgelekt over onderzoek tegen Marco Borsato: "Kan in zijn voordeel zijn"

Plots groot nieuws uitgelekt over onderzoek tegen Marco Borsato: "Kan in zijn voordeel zijn"

Een tijdje geleden raakte bekend dat Marco Borsato niet vervolgd zal worden voor de aangifte wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag ten tijde van 'The Voice'. Daarvoor was te weinig bewijs. Maar ondertussen loopt er nog een onderzoek tegen de 56-jarige zanger en daarover is nu belangrijk nieuws uitgelekt.

Momenteel loopt er nog altijd een onderzoek naar Marco Borsato wegens grensoverschrijdend gedrag bij een destijds minderjarig meisje. Het slachtoffer beweert tussen 2014 en 2019 betast te zijn geweest door de zanger. De zaak raakte bekend nadat de moeder van het meisje, die ondertussen 23 jaar is, het dagboek vond van haar dochter.

Daarin ontdekte de moeder hoe haar dochter de handtastelijkheden beschreef. Maar ondertussen blijft het onderzoek maar duren. Nu raakte ook bekend waarom het onderzoek zolang aansleept. Volgens het AD wordt momenteel namelijk het handschrift van het vermeende slachtoffer onderzocht om te kijken of de beschrijvingen authentiek zijn en echt door het meisje geschreven zijn.

Voordeel voor Marco

Dat nieuws wordt nu ook bevestigd door Carry Knoops, de advocaat van Borsato. "We weten inderdaad dat het OM onderzoek doet en dat waarderen we ook en juichen we ook toe. Wij gaan ervan uit dat hoe langer ze bezig zijn, hoe nauwkeuriger ze onderzoek doen. En dat kan in het voordeel zijn van Marco", aldus Knoops in RTL Boulevard.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws