Pijnlijk voor Wout van Aert en pas bevallen Sarah De Bie: "Afscheid moeten nemen" Celebs
Celebs

Pijnlijk voor Wout van Aert en pas bevallen Sarah De Bie: "Afscheid moeten nemen"

Pijnlijk voor Wout van Aert en pas bevallen Sarah De Bie: "Afscheid moeten nemen"

Wout van Aert is zopas voor de tweede keer papa geworden. Maar helaas moet de wielrenner zijn pas bevallen vrouw en zijn twee zoontjes nu al in de steek laten.

Wout van Aert en Sarah De Bie mochten op 20 juli hun tweede kindje verwelkomen. Zo kreeg zoontje Georges (2,5) er een broertje bij, Jerome. "Jerome en mama Sarah stellen het goed. Ik was maar net op tijd thuis, maar het was fantastisch om bij de bevalling te kunnen zijn", vertelde Wout daar vorige week nog over.

Helaas heeft hij nu al opnieuw afscheid moeten nemen van zijn gezin. Wout van Aert is op donderdag 3 augustus namelijk vertrokken richting Glasgow voor het WK wielrennen. Op de luchthaven werd hem ook gevraag hoe het afscheid thuis was. "Kort", reageerde hij vluchtig. Eerder had Wout al aangegeven dat zijn gezin even moet wijken voor het WK.

Speciale weken

"We wisten natuurlijk al voor de zomer dat het speciale weken zouden worden", zei hij daarover. "Maar nu moet ik mijn knop omdraaien en mij proberen volledig te focussen op het WK. Tot en met Glasgow probeer ik de fiets dus voorrang te geven. Daarna is er weer meer tijd voor het gezin", aldus Wout.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws