Peperduur: zoveel geld vraagt Regi Penxten voor een dj-set of liveoptreden Celebs
Celebs

Peperduur: zoveel geld vraagt Regi Penxten voor een dj-set of liveoptreden

Peperduur: zoveel geld vraagt Regi Penxten voor een dj-set of liveoptreden

Regi Penxten is ongetwijfeld een van de meest geboekte dj's van Vlaanderen. Maar hoeveel vraagt de dj en producer nu voor zo'n optreden? Dat zocht de krant Het Laatste Nieuws uit.

Wie Regi Penxten wil boeken voor een dj-set deze zomer, moet daar een pak meer voor neertellen dan vorige jaren. Voor het eerst vraagt de Limburgse dj namelijk een getal met vier nullen voor een dj-set van een uur. Zo betaal je tegenwoordig 10.500 euro als je Regi wil boeken. Ervoor vroeg de dj nog 8.500 euro voor een dj-set van 60 minuten.

Daarnaast kan je Regi boeken voor een liveconcert. Artiesten die met hun liveconcerten mikken op grotere events, werken meestal zonder vaste vraagprijs maar met een richtprijs. Die hangt onder meer af van de ticketprijs en de capaciteit van het event.

Regi Live

Wie Regi live wil boeken, betaalt daar tegenwoordig gemiddeld 34.000 euro voor. Daarvoor krijg je er ook enkele muzikale gasten en een liveband bij. "De formule van Regi Live is duur, maar hij brengt wel enkele muzikale gasten mee en een technisch hoogstaande show, waar een crew van 25 man voor op de baan is", verduidelijkt Liesje De Schrijver van CNR Bookings in Het Laatste Nieuws. "Logisch dat dat een prijs heeft. Organisatoren begrijpen dat ook, want Regi Live staat deze zomer toch al 16 keer geboekt", aldus De Schrijver.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws