Pauline De Vos overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Wauw, proficiat!" Celebs
Celebs

Pauline De Vos overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Wauw, proficiat!"

Pauline De Vos overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Wauw, proficiat!"

Pauline De Vos en Junior Planckaert vormen inmiddels al ruim een jaar een koppel nadat ze elkaar leerden kennen via 'Junior op zoek naar de liefde'. Op Instagram heeft Pauline nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Dat Pauline De Vos graag bezig is met mode, konden haar fans al ondervinden op haar Instagrampagina. Zo showt de vriendin van Junior Planckaert regelmatig haar outfits op het sociale medium. Nu heeft Pauline ook zeer bijzonder nieuws aan te kondigen.

Zo heeft Pauline zopas haar eerste oorbellencollectie op de markt gebracht. Die lanceerde ze in samenwerking met 'Juuls by Sarah'. "Megatrots op mijn eerste, eigen, oorbellencollectie!", schrijft Pauline op Instagram bij enkele foto's waarop ze poseert met de oorbellencollectie.

Unieke collectie

"Ik heb ze zelf, één voor één mogen samenstellen. De kleuren en de vormen heb ik dus mogen kiezen en hoe leuk is het resultaat. Dankzij 'Juuls by Sarah' zien ze er fantastisch mooi uit. We zijn beiden heel blij met het resultaat van deze unieke collectie", aldus Pauline. Heel wat van haar volgers reageren alvast erg enthousiast op het nieuws. "Wauw, proficiat!", "Zeer knap!”, “Mooie collectie!”, “Magnifiek!” en “Prachtig!”, klinkt het onder meer in de reacties onder haar Instagrambericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws