"Papa was maar net op tijd thuis": apetrotse Wout van Aert geeft update over baby Jerome en vrouw Sarah Celebs
Celebs

"Papa was maar net op tijd thuis": apetrotse Wout van Aert geeft update over baby Jerome en vrouw Sarah

"Papa was maar net op tijd thuis": apetrotse Wout van Aert geeft update over baby Jerome en vrouw Sarah

Wout van Aert is vorige week voor de tweede keer papa geworden. Gisterenavond nam hij ook deel aan het na-Tourcriterium in Herentals. Voor de start gaf hij ook een update over baby Jerome en zijn vrouw Sarah De Bie.

Op 20 juli is gezinnetje van Wout van Aert en Sarah De Bie opnieuw wat groter geworden. Zo kreeg zoontje Georges (2,5) er een broertje bij, Jerome. En blijkbaar had het geen haar gescheeld of Wout van Aert had de bevalling gemist.

"Het was fantastisch om bij de bevalling te kunnen zijn", vertelde hij al glunderend voor de start van het na-Tourcriterium. "Ik was uiteindelijk maar net op tijd thuis. Ik had op dat moment niet in de gaten dat het zo krap zou worden. Vanaf ik thuis was, is het ontzettend snel gegaan", aldus Wout.

Roze wolk

Jerome en Sarah stellen het ook goed. "Ze zijn goed hersteld en het gaat supergoed met hen", aldus de wielrenner. "Mijn vrouw heeft dat fantastisch gedaan. Ik leef op een roze wolk. Jerome slaapt goed en we kunnen ons momenteel niet meer wensen", aldus een trotse papa.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws