Oumi Rayane ontroert iedereen met pakkende boodschap voor haar man Remco Evenpoel na coronabesmetting Celebs
Celebs

Oumi Rayane ontroert iedereen met pakkende boodschap voor haar man Remco Evenpoel na coronabesmetting

Oumi Rayane ontroert iedereen met pakkende boodschap voor haar man Remco Evenpoel na coronabesmetting

Remco Evenepoel heeft de Ronde van Italië noodgedwongen moeten verlaten. De wereldkampioen legde zondagavond een positieve coronatest af. Op Instagram heeft zijn vrouw Oumi Rayane nu een pakkend bericht gedeeld voor haar echtgenoot.

Of Remco Evenepoel met de roze trui naar huis zou komen, zullen we helaas nooit weten. Zo moest de 23-jarige wielrenner vervroegd afscheid nemen van de Giro. Nadat hij zich zondag na de tijdrit al niet zo goed voelde, legde hij 's avonds een positieve covidtest af.

In de eerste week van de Ronde van Italië kwam Oumi haar man ook regelmatig steunen langs het parcours. Zo stond ze hem ook op te wachten na de tijdrit van afgelopen zondag. Op Instagram deelde Oumi nu een emotionele boodschap over zijn noodgedwongen vertrek uit de Giro.

Erger overleefd

"Kusjes van je missen - herinneringen die we voor altijd zullen koesteren", schrijft Oumi bij een foto waarop ze poseert met haar man en Agna, de mama van Remco. "Maanden van voorbereidingen, lange tijd van huis ... allemaal voor de roze droom. Je was zo sterk en zo dicht bij je doel, maar het lot besliste anders. We hebben erger overleefd, dus we zullen dit ook overwinnen! Hou je hoofd omhoog en blijf positief om weer sterk terug te komen! Je gezondheid gaat boven alles", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws