Oumi Rayane, de vrouw van Remco Evenepoel, deelt wel erg bijzondere foto: "Zwanger?" Celebs
Celebs

Oumi Rayane, de vrouw van Remco Evenepoel, deelt wel erg bijzondere foto: "Zwanger?"

Oumi Rayane, de vrouw van Remco Evenepoel, deelt wel erg bijzondere foto: "Zwanger?"

Remco Evenepoel stapte vorig najaar in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Oumi Rayane. Op Instagram deelde Oumi nu een prachtig vakantiekiekje van haar reisje naar Ibiza. Maar enkele aandachtige volgers merkten iets opvallends op aan de foto.

Remco Evenepoel gaf op 7 oktober 2022 zijn jawoord aan Oumi Rayane. De twee vormden op dat moment exact 5 jaar een koppel. Momenteel geniet Oumi van een deugddoende vakantie op het Spaanse eiland Ibiza.

Zo deelde ze zopas een prachtig vakantiekiekje op Instagram. Maar sommige volgers merken nu iets bijzonders op aan de foto. Op de foto zien we namelijk dat Oumi haar hand op haar buik houdt. "Zwanger?", vraagt een volger zich af.

Nog niet voor meteen

Maar de kans dat Oumi op dit moment zwanger is, is klein. Onlangs vertelde de vrouw van Remco Evenepoel in Story dat ze nog momenteel nog niet met kinderen bezig zijn. "We willen graag kinderen, als de natuur ons dat gunt, maar dat zal nog niet voor meteen zijn", klonk het twee maanden geleden nog. "We willen gefocust blijven op zijn carrière en tijdens de schaarse vrije momenten vooral van elkaar kunnen genieten", aldus Oumi.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws