Oumi en Remco Evenepoel hebben groot nieuws over kinderwens Celebs
Celebs

Oumi en Remco Evenepoel hebben groot nieuws over kinderwens

Oumi en Remco Evenepoel hebben groot nieuws over kinderwens

Oumi Rayana en Remco Evenepoel zijn al vijf jaar samen en trouwden afgelopen jaar. Een logische volgende stap zou dan misschien wel kinderen zijn.

Die zijn er op dit moment nog niet. Vraag is echter of Oumi en Remco daar wel open voor staan. "We willen graag kinderen, als de natuur ons dat gunt, maar dat zal nog niet voor meteen zijn", vertelt Oumi er wel meteen bij.

"We willen gefocust blijven op zijn carrière en de schaarse vrije momenten vooral van elkaar kunnen genieten", gaat de 22-jarige rennersvrouw verder. "Als we een zwangerschap plannen binnen zijn carrière, zal het ook niet altijd evident zijn. Soit, ik weet sowieso dat Remco een goede vader zal zijn."

Niet in Spanje

De twee wonen wel al samen. "Veel mensen denken dat wij officieel in Spanje wonen, maar dat klopt niet. We hebben daar wel een appartement gekocht omdat Remco er in de wintermaanden veel traint. Het weer en de bergen zijn daar ideaal. Maar voor de rest zitten we vooral in België. We hebben hier een appartementje dat bijna klaar is om in te trekken. Jullie zijn nog niet van ons verlost, hoor."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws