Oumi, de vrouw van Remco Evenepoel, meldt somber nieuws: "Het is voorbij" Celebs
Celebs

Oumi, de vrouw van Remco Evenepoel, meldt somber nieuws: "Het is voorbij"

Oumi, de vrouw van Remco Evenepoel, meldt somber nieuws: "Het is voorbij"

Oumi Rayane is de vrouw van Remco Evenepoel. Ze is samen met een hele bekende wielrenner en dat heeft zo zijn gevolgen.

"Vroeger konden we spontaan afspreken, dat lukt nu niet meer", legt Oumi uit in Story. "Bovendien moet je ook heel snel volwassen worden. Dat vind ik toch, als ik mezelf vergelijk met leeftijdsgenoten. Al die verantwoordelijkheden... Het zorgeloze leven is voorbij."

"Soms denk ik wel eens: het leven kon simpeler zijn", gaat een eerlijke Oumi verder. "Maar als hij dan op jonge leeftijd de Vuelta wint of wereldkampioen wordt, is het dat allemaal waard. "Geloof me: we hebben een saaier leven dan de gemiddelde Belg. Remco en ik zitten meer op bed of in de zetel dan veel mensen van onze leeftijd."

Huwelijk

De twee zijn dus wel al getrouwd, ondanks het feit dat ze beiden nog maar 22 jaar zijn. "Maar we waren wel al vijf jaar samen, hé. En als je de ware hebt gevonden, waarom zou je dan nog wachten? Het voelde aan als een goed moment en het was ook een prachtige en zonnige dag in beperkte kring."

7 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws