Otto-Jan Ham kapot van verdriet na zwaar verlies: "Ging al een paar maanden minder" Celebs
Celebs

Otto-Jan Ham kapot van verdriet na zwaar verlies: "Ging al een paar maanden minder"

Otto-Jan Ham kapot van verdriet na zwaar verlies: "Ging al een paar maanden minder"

Otto-Jan Ham gaat door een moeilijke periode. De presentator van 'Viva la feta' en 'De Campus Cup' moest namelijk zopas afscheid nemen van iemand die hem zeer nauw aan het hart lag.

Otto-Jan Ham is onlangs zijn hondje Julia, een boxer, verloren. Ze werd 13 jaar. "Wat al uitzonderlijk is, want boxers worden normaal tussen de 8 en de 12 jaar", vertelt de presentator bij de MNM-podcast 22 Minuten Stomme Vragen!'.

Blijkbaar ging het al een tijdje niet zo goed met de gezondheid van hun trouwe viervoeter. "Het ging al een paar maanden minder, dus ik wist wel dat het niet lang meer zou duren. Maar ineens is het toch heel snel gegaan", aldus de presentator. "En dan is dat toch heel aangrijpend."

Akelige dagen

"13 jaar is wel een tijdperk natuurlijk", vervolgt Otto-Jan Ham. Maar afscheid nemen van een huisdier blijft altijd zwaar, weet de presentator. "Ik weet dat het een hond is en dat de natuur en het leven zo in elkaar zitten, maar op dat moment zelf was het heel moeilijk. Dat waren akelige dagen."

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws