Opnieuw zware tegenslag voor VRT-correspondent Björn Soenens: "Dat hakt er stevig in" Celebs
Celebs

Opnieuw zware tegenslag voor VRT-correspondent Björn Soenens: "Dat hakt er stevig in"

Opnieuw zware tegenslag voor VRT-correspondent Björn Soenens: "Dat hakt er stevig in"

Vorige week maakte Björn Soenens bekend dat hij kankervrij is verklaard. Inmiddels is hij ook al opnieuw aan de slag als VRT-correspondent in de Verenigde Staten. Toch heeft de 55-jarige journalist nu ook minder goed nieuws te melden.

Eind maart maakte Björn Soenens bekend dat hij lijdt aan longkanker. Kort daarna vloog hij naar België. De VRT-correspondent heeft zich namelijk in ons land laten behandelen tegen de ziekte. Enkele weken geleden werd zijn longtumor verwijderd en met succes zo blijkt. Zo werd Soenens vorige week kankervrij verklaard.

Al wil dat niet zeggen dat alle problemen van de baan zijn. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal. "Ik ben kankervrij, maar nog niet genezen", aldus Soenens. "Ik ben nog niet de oude, en dat hakt er stevig in", bekent hij. Al blijft hij wel positief.

Kankerdutjes

"Ik ben al goed, hè! We zijn amper vijf weken na de operatie: mensen zeggen dat ik er goed uitzie. Ik ga nu proberen weer aan het werk te gaan. Ik zal wel mijn grenzen moeten stellen, ik ben nog niet de oude Björn die aan 200% werkt. Maar 120% is ook goed, hè. Tot voor kort had ik veel meer behoefte aan kankerdutjes, ik lag om half acht, half negen in bed. Dat was belangrijk om te herstellen. Nu zit ik al in ’n fase waarin ik kan praten zonder naar adem te hoeven happen", besluit hij.

13 claps
12 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws