Opnieuw zware tegenslag voor Sergio Herman: chef-kok heeft somber nieuws over z'n liefdesleven Celebs
Celebs

Opnieuw zware tegenslag voor Sergio Herman: chef-kok heeft somber nieuws over z'n liefdesleven

Opnieuw zware tegenslag voor Sergio Herman: chef-kok heeft somber nieuws over z'n liefdesleven

Een maand geleden moest chef-kok Sergio Herman (53) al een zware tegenslag verwerken. Zo is zijn restaurant Pure C in Cadzand zijn twee Michelinsterren kwijt. Helaas heeft de chef-kok nu ook droevig nieuws te melden over zijn liefdesleven.

Ruim twee jaar geleden lekte per ongeluk uit dat chef-kok Sergio Herman opnieuw de liefde gevonden had. Hij werd toen om 2 uur 's nachts in De Panne betrapt op rijden onder invloed. Naast hem zat zijn nieuwe vriendin, de meer dan 20 jaar jongere Chanel Joppart (32) uit De Panne. Er gold toen ook een corona-avond­klok.

Maar helaas is er nu al een einde gekomen aan hun liefdessprookje. "Het klopt, ze zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan", bevestigt advocaat Omar Souidi deze week in Dag Allemaal. Volgens hem zou er geen sprake zijn van een zware ruzie tussen de twee.

Ging niet meer

"Maar ze hebben onlangs beslist dat het niet meer ging", aldus Souidi. Het nieuws over de liefdesbreuk komt er een maand nadat er al zeer slecht nieuws bekend raakte over zijn restaurant Pure C in Cadzand. Zo verloor Sergio Herman zijn twee Michelinsterren die hij in 2018 behaalde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws