Ongelooflijk: zoontje Apollo lijkt sprekend op Natalia als baby, die geweldige foto deelt uit kindertijd Celebs
Celebs

Ongelooflijk: zoontje Apollo lijkt sprekend op Natalia als baby, die geweldige foto deelt uit kindertijd

Ongelooflijk: zoontje Apollo lijkt sprekend op Natalia als baby, die geweldige foto deelt uit kindertijd

Natalia is de trotse mama van twee kindjes: dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo. Op Instagram deelde de 42-jarige zangeres nu een opvallend kiekje van haar en haar zoontje.

Zangeres Natalia vormt al sinds 2018 een koppel met Frederik Binst. Enkele maanden geleden vroeg Frederik haar ook ten huwelijk. Wanneer de twee precies in het huwelijksbootje zullen stappen, is nog niet geweten.

Bron: Instagram Stories @nataliamusic
Bron: Instagram Stories @nataliamusic

In maart 2020 bezegelden ze hun liefde ook al met een eerste kindje. Zo kregen ze samen een dochtertje, Bobbi-Loua. Op 8 december 2021 werd hun gezinnetje opnieuw wat groter, want dan mochten ze hun zoontje Apollo verwelkomen.

Twee druppels water

Inmiddels is Apollo al 17 maanden oud. Dat laat de zangeres weten via haar Instagramverhaal. Natalia deelde ook enkele bijzondere foto's. Zo postte ze een kiekje van de kleine Apollo en eentje van haar als baby. Twee druppels water als je 't ons vraagt!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws