Om van te smelten: zwangere Kato Callebaut pronkt met bolle buik op rode loper Celebs
Celebs

Om van te smelten: zwangere Kato Callebaut pronkt met bolle buik op rode loper

Om van te smelten: zwangere Kato Callebaut pronkt met bolle buik op rode loper

Op Moederdag kondigden Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings het heuglijke nieuws aan dat ze binnenkort een kindje verwachten. Op Instagram deelde de zangeres nu ook een mooie foto van haar beginnend buikje.

"Eerste Moederdag. Baby onderweg", schreven Kato Callebaut en Tom Dice op zondag 14 mei op hun Instagrampagina. Kato Callebaut en Tom Dice vormen al sinds 2018 een koppel. Zo vierden ze onlangs nog hun vijfjarig samenzijn.

In september 2021 stapten de twee in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Helaas verloren Kato en Tom vlak na hun huwelijk hun eerste kindje. "Kort nadat we elkaar het jawoord gegeven hadden, heb ik een miskraam gehad. Dat was de genadeslag, ik was daar volledig kapot van", vertelde de zangeres daar eerder over.

Première

Maar nu is het koppel dus opnieuw in verwachting. Afgelopen maandag waren de twee ook aanwezig in de Bourlaschouwburg in Antwerpen voor de Belgische première van 'The Little Mermaid'. Zo verscheen Kato samen met haar man Tom op de rode loper. De zangeres droeg een bruine jurk waar haar zwangere buikje al goed in te zien is.

Bron: Instagram Stories @katomusic
Bron: Instagram Stories @katomusic

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws